Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

przepisy kulinarne

Liczba pozycji: 58
  • CENA NEXTO

    Bursztyn i żyto. Bałtycka podróż kulinarna – ebook

    Zuza Zak  

    W krajach bałtyckich spotykają się dwa światy – Bałtyk łączy Europę Wschodnią ze Skandynawią, co pociąga za sobą wpływy kulinarne i wymianę kulturową GŁÓWNE ZALETY • Oryginalne przepisy oparte na doświadczeniach kulinarnych autorki i jej kontaktach osobistych • Apetyt na specjały kuchni regionalnej z niedawno spopularyzowanych miejsc turystycznych • Trzy bałtyckie stolice, Tallin (Estonia), Wilno (Litwa)...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 88,83 zł 98,70 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 98,70 zł

    Więcej

    • PDF
  • CENA NEXTO

    Olive Edycja Polska – e-wydanie – 3/2016

    „Oliwki” rozkoszne smaki! Nazwa „Olive” idealnie przystaje do najbardziej lubianego na świecie czasopisma kulinarnego, określanego jako „Britain’s brightest food magazine”. Wydawany w wielu krajach na licencji brytyjskiej magazyn „Olive”, budzi wśród czytelników kulinarne pasje. Rzecz oczywiście nie tylko w nazwie. Trzeba przyznać, że redakcja robi...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 5,70 zł 6,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,70 zł

    Więcej

    • PDF
    • Dostęp online PDF
  • CENA NEXTO

    Supersylwetka. 100 przepisów i porad eksperta – ebook

    Katarzyna Matella  

    Nowoczesny poradnik dla wszystkich dbających o ładną sylwetkę i zdrową dietę: przepisy kulinarne z uwzględnieniem wartości odżywczej (białka, węglowodany, tłuszcze) oraz porady, jak stosować witaminy, składniki mineralne i suplementy diety. W pierwszej części znajdziesz wyczerpujące informacje na temat suplementów wspomagających redukcję tkanki tłuszczowej, aminokwasów, odżywek wysokobiałkowych, odżywek...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 11,25 zł 12,50 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,25 zł

    Więcej

    • PDF
  • CENA NEXTO

    Dieta ketogeniczna. Książka kucharska. 140 przepisów – ebook

    Leanne Vogel  

    Książka kucharska z 140 niskowęglowodanowymi, wysokotłuszczowymi przepisami opracowanymi, aby dostosować dietę ketogeniczną do indywidualnych potrzeb każdego człowieka. Leanne Vogel w najnowszej książce uczy jak przygotować smaczne potrawy z produktów, które mamy w kuchni, wprowadzać nowe składniki i pokazuje, jak sprawić, by dieta keto działała w sposób prosty i łatwy!W książce znajdziesz m.in.: ...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 53,91 zł 59,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 59,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Codziennie jest piątek – ebook

    Magdalena Szczepańska   Iga Faurholt Jensen   Aleksandra Michta-Juntunen   Agnieszka Jastrząbek   Aldona Hartwińska   Kinga Eysturland  

    Szeroko rozumiana Skandynawia jest oazą szczęścia, co potwierdzają wszystkie rankingi prezentujące poziom zadowolenia z życia poszczególnych narodów. Jak więc przeżywają szczęście na Północy? Przedstawiamy znakomite reportaże i fascynujące rozmowy ze Skandynawami. Zebraną w nich wiedzę bardzo szybko możesz wykorzystać w praktyce, by stworzyć własną sielankę. Autorki na co dzień mieszkające m.in....

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 33,21 zł 36,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,14 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Podstawy ajurwedy dla kobiet – ebook

    Emily L. Glaser  

    Z ajurwedą w stronę zdrowia Przystępna książka o ajurwedzie dla kobiet, która sięga do starożytnej mądrości i mocy jedzenia jako lekarstwa.Pomaga zadbać o zdrowie i dobre samopoczucie.Zawiera przepisy, menu i kulinarne remedia na zaburzenia równowagi dosz (energetycznych sił natury) i powszechne dolegliwości. Ajurweda jest praktykowana w Indiach od ponad 5 tysięcy lat. Dzięki informacjom zawartym...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 45,81 zł 50,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 50,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • Rok 1863. Opowieść o miłości, wojnie i gotowaniu – audiobook
    CENA NEXTO

    Rok 1863. Opowieść o miłości, wojnie i gotowaniu – audiobook

    Aleksandra Katarzyna Maludy  

    Heroizm i miłość można znaleźć tam, gdzie się ich najmniej spodziewamy. Połowa roku 1862. W powietrzu już wisi powstanie, do którego przygotowują się mieszkańcy Drozdowa, Kondrajca oraz innych okolicznych miejscowości. Powstańcy organizują potajemne spotkania, aby omówić plany działania i dodać sobie nawzajem otuchy w tych ciężkich dla kraju czasach. We dworze drozdowskim, pod kierownictwem postawnej...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 31,49 zł 34,99 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,99 zł

    Więcej

    • MP3
  • CENA NEXTO

    Kefi – ebook

    Dionisios Sturis  

    Nie ma jednej kuchni greckich wysp – kulinarnego kanonu, który powtarzałby się na domowych i tawernianych stołach zarówno na Cykladach czy Sporadach, jak i na Wyspach Jońskich czy Dodekanezie. Każda wyspa to inny smak, który jest wypadkową jej odmiennej historii, kultury, specyficznego klimatu, wiatrów, które nad nią wieją lub nie wieją, i ludzi, którzy tam przybyli lub już wyjechali. Dionisios...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 67,49 zł 74,99 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 74,99 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • BestsellerCENA NEXTO

    Good Food Edycja Polska – e-wydanie – 12/2019

    Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników. To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 7,60 zł 8,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,60 zł

    Więcej

    • PDF
    • Dostęp online PDF
  • CENA NEXTO

    Kapłony i szczeżuje – ebook

    Magdalena Kasprzyk-Chevriaux   Jarosław Dumanowski  

    „Kapłony i szczeżuje” to opowieść o kuchni tak dawnej, że już zapomnianej. Kapłon, czyli wykastrowany i tuczony kogut, był najpopularniejszym składnikiem potraw w pierwszej polskiej książce kucharskiej, szczeżuje były desperacką próbą urozmaicenia diety biedaków. Kuchnia to jednak nie tylko przepisy i dania, to także wiedza o przyrodzie, smaku i świecie – dopiero na tej podstawie decydujemy, co jest,...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 34,11 zł 37,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,74 zł

    Więcej

    Ocena: 5 (1 oceniający) Opinie o produkcie
    • EPUB
    • MOBI
Liczba pozycji: 58

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA