Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Żywność fermentowana i probiotyczna – ebook

CENA NEXTO

Michael Dietz  

19.06.2019

01.01.2017

polski

128

Vital

978-83-8168-203-9

  • PDF

Opis

 

Fermentacja to proces, w którym mikroorganizmy przetrawiają do pewnego stopnia produkty spożywcze i przez to poprawiają wartość i przyswajalność znajdujących się w nich substancji odżywczych. Dzięki tej książce samodzielnie przygotujesz zdrowe pikle, kimchi, sunomono czy tofu. Poznasz tajniki kiszenia i marynowania popularnych warzyw takich jak kapusta, marchew czy buraki. Opisane potrawy poprawiają wchłanialność witamin i żelaza. W znaczący sposób pobudzają trawinie tłuszczów i białka. Pozytywnie wpływają na przepływ krwi w jelitach, aktywują pracę trzustki i oczyszczają krew. Żywność fermentowana i probiotyczna poprawia pracę mózgu i uspokaja system nerwowy. Oczyszcza organizm ze środków konserwujących, wzmacniaczy smaku i złogów. Trwale, smacznie, zdrowo.

 

Żywność fermentowana i probiotyczna - ebook

22,41 zł 24,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,41 zł

Cena Klubowicza Nexto Premium?

14,94 zł 24,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,41 zł
i
Ładowanie rekomendacji…

Opinie o produkcie

Ocena: 0 (0 oceniających)

Bądź pierwszą osobą, która doda opinię!