youtube
Liczba pozycji: 4
Domowe studio audio i wideo – ebook
Marcin Sawicki
Możesz nagrywać, przerabiać dowolną muzykę, którą masz w komputerze, ucinać ją w dowolny sposób, zwiększać i zmniejszać głośność w nagraniu i w końcu zapisać ją w formacie mp3. Jakość nagrań w audio będzie bardzo wysokiej jakości nie będzie to żadne mono. Można nagrywać muzykę z teledysków z Internetu np.: Youtube w mp3. Możesz przerabiać dowolną muzykę na dzwonki do telefonu z wybranego kawałka mp3....Data dostępności:
Data publikacji:
Niewolnicy dopaminy. Jak odnaleźć równowagę w epoce obfitości – ebook
Anna Lembke
Wszyscy znamy to uczucie, gdy bardzo pragniemy kolejnego kawałka czekolady albo tego, aby dobra książka, film lub gra wideo trwały wiecznie. Pojawienie się tego pragnienia to moment, gdy szala przyjemności przechyla się w stronę bólu. Ta książka jest o tym, jak znaleźć delikatną równowagę między przyjemnością a bólem i dlaczego teraz to jest szczególnie ważne. Żyjemy w czasach bezprecedensowego...Data dostępności:
Data publikacji:
Nieoficjalny przewodnik konstruktora Lego Technic. Wydanie II – ebook
Paweł "Sariel"Kmieć
WHAT WILL YOU BUILD??™ Niniejsze gruntownie zaktualizowane drugie wydanie bestsellerowej książki Nieoficjalny przewodnik konstruktora LEGO® Technic pełne jest wskazówek pomagających budować mocne, a równocześnie elegancko wyglądające maszyny i mechanizmy przy użyciu systemu LEGO Technic. Światowej sławy konstruktor Paweł „Sariel” Kmieć uczy podstaw konstruowania LEGO Technic, od koncepcji leżących...Data dostępności:
Data publikacji:
Cooking Simulator - poradnik do gry – ebook
Marek "Jon" Szaniawski
Poniższy poradnik do gry Cooking Simulator przygotuje was odpowiednio na kuchenne przygody i wyzwania czekające na was w rodzimym, jedynym w swoim rodzaju, symulatorze gotowania. Wyjaśni wam istotne mechaniki, pomoże zdobywać achievementy oraz podpowie jak zostać prawdziwym mistrzem kuchni. Grę stworzyło polskie Big Cheese Studio , a wydał równie polski PlayWay S.A . Premiera Cooking Simulatora miała...Data dostępności:
Data publikacji: