Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

stron

Liczba pozycji: 5
  • CENA NEXTO

    Co Grek usmażył, a Turek ugotował – ebook

    Paulina Maruszewska  

    Znajdziecie tutaj setkę bogato ilustrowanych przepisów z obu stron Morza Egejskiego; dania, które na co dzień goszczą w tureckich i greckich domach takie, dla zwykłych ludzi. Gotowałam je wspólnie z Turczynkami mieszkając tam ponad 6 lat, a potem z Greczynkami i Cypryjkami, kolejne 6. Są sprawdzone, a każde z podanych w tej książce można przyrządzić w polskich warunkach, przyprawy też znajdziecie w każdym...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 36,34 zł 40,38 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,34 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Kuchnia wegańska. Smaki świata – ebook

    Małgorzata Górnikowska  

    Podróż to nie tylko przygoda, poznawanie odległych zakątków Ziemi i lokalnych osobliwości. To także okazja do odkrywanie kulinarnych stron  świata. Po  powrocie  z wakacji wraz ze wspomnieniami napływają  aromaty, smaki i kolory potraw – mniej lub bardziej egzotycznych, prostych i wyrafinowanych, a przede wszystkim smacznych.  Aby przenieść się do ulubionych miejsc i poczuć klimat wakacji, można wyczarować...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 25,17 zł 27,97 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,97 zł

    Więcej

    • PDF
  • CENA NEXTO

    Sztuka Kulinarna Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Historia, tradycje, przepisy – ebook

    Jolanta Mikołajczyk  

    KSIĄŻKA ZAWIERA KOLOROWE FOTOGRAFIE Jak upiec domowe lawasze, samodzielnie zrobić hummus, przyrządzić pasztet z daktyli i co jest najważniejsze przy robieniu sałatki tabbouleh ? Emirackie przepisy, czerpiące zarówno z rodzimej kuchni, jak i zwyczajów kulinarnych mieszkających w ZEA imigrantów, pozwolą ci przygotować zdrowy posiłek na co dzień, umilić sobie czas oryginalnym deserem lub zaskoczyć gości...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 50,40 zł 56,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania – ebook

    Agnieszka Bednarska  

    Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania! Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń? Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 35,91 zł 39,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,94 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Warzywa w roli głównej. Przewodnik po kuchni nowoczesnej – ebook

    Alice Zaslavsky  

    W tym niezrównanym i pięknie ilustrowanym poradniku autorka i prezenterka kulinarna, Alice Zaslavsky, przedstawia 50 ulubionych warzyw i ponad 150 przepisów odzwierciedlających tradycję i nowoczesność, tak jak przystało na dobre gotowanie. Pomysłowo zorganizowana według kolorów książka i wzbogacona wskazówkami ponad 50 najlepszych szefów kuchni na świecie, jak łączyć smaki, kupować, przechowywać i...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 152,10 zł 169,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 169,00 zł

    Więcej

    • PDF

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA