smak
Liczba pozycji: 4
iGen – ebook
Jean M. Twenge
Urodzeni po 1995 roku. Dorastali z telefonem komórkowym, mieli konto na Instagramie, zanim poszli do liceum, nie pamiętają czasów sprzed internetu. Różnią się od każdego poprzedniego pokolenia. Mowa tu o jednej czwartej Amerykanów. To iGen (skrót od „iGeneracji”) – pokolenie internetu. Właśnie nadeszło. W tej fascynującej, pełnej życia książce dr Jean Twenge maluje odkrywczy portret nowego pokolenia,...Data dostępności:
Data publikacji:
Odwyk mentalny. Pięć kroków do lepszej codzienności – ebook
Erik Bertrand Larssen
ERIK BERTRAND LARSSEN to najsłynniejszy trener mentalny w Norwegii, który odniósł olbrzymi sukces również jako autor książek i wykładowca. Pracuje z gwiazdami sportu i z ludźmi biznesu, ale także z zupełnie zwyczajnymi kobietami i mężczyznami, którym pomaga stawać się lepszymi wersjami samych siebie. Ta książka opowiada o tym, jak stworzyć sobie wspaniałą codzienność, niezależnie od punktu wyjścia....Data dostępności:
Data publikacji:
Zioła w ogrodzie – ebook
Monika Fijołek
Smak potraw z dodatkiem świeżo zebranych ziół czy zdrowotne działanie herbat na bazie naturalnego suszu mobilizują, by samodzielnie wyhodować te pożyteczne rośliny. W poradniku zgromadzono praktyczne informacje na temat zakładania ogródków ziołowych. Czytelnik dowie się, jak sadzić, uprawiać i pielęgnować najpopularniejsze rośliny zielne, a także jak pożytecznie wykorzystać je w postaci suszu.Data dostępności:
Data publikacji:
Homo Hapticus. Dlaczego nie możemy żyć bez zmysłu dotyku – ebook
Martin Grunwald
Czy dotyk to temat, którego lepiej nie „dotykać”? Już nie! Zmysł dotyku, tak często przez nas niedoceniany, to prawdziwy majstersztyk natury. Jego receptory znajdują się niemal wszędzie: nie tylko w skórze, lecz także w tkance łącznej, śluzówce, mięśniach, ścięgnach czy stawach. Codziennie doświadczamy jego wpływu na nasze życie, utrzymując pionową postawę, odganiając natarczywą muchę czy mimowolnie...Data dostępności:
Data publikacji: