ser
Liczba pozycji: 3
Comfort food po Polsku – ebook
Anna Zyśk
Comfort food to jedzenie dla ciała i duszy! Przypomnij sobie ukochane dania z dzieciństwa, miłe chwile spędzone w kuchni z mamą lub babcią. Ta książka to zbiór tradycyjnych polskich przepisów, które smakują domem, przywołują wspomnienia i podnoszą na duchu zawsze, gdy tego potrzebujesz. Dzięki tej książce: zawsze będziesz mieć pod ręką przepisy na poprawiające nastrój potrawy: pierogi na słodko...Data dostępności:
Data publikacji:
Antynadwaga – ebook
Dr Andrzej Kondratyuk
„Antynadwaga” Andrzeja Kondratyuka to książka o tym jak schudnąć i co warto zmienić w diecie. Dieta nie może opierać się na jednej zasadzie. Nieskuteczne okazały się próby ograniczenia węglowodanów lub tłuszczów, nie pomaga liczenie kalorii, indeksów, punktów. Człowiek je za dużo nie dlatego, że nie umie liczyć, ale dlatego, że często ma sytuacje stresowe i nie potrafi sobie z nimi poradzić....Data dostępności:
Data publikacji:
Konfitury, kompoty i inne konserwy owocowe. Przepisy naszych babć – ebook
Pani Elżbieta
" Konfitury, kompoty i inne konserwy owocowe. Przepisy naszych babć to książka kucharska autorstwa Pani Elżbiety . „ Najdawniej używane i znane przetwory owocowe, chluba naszych babek i prababek, - bo nawet w dawnych, bardzo dawnych czasach, kiedy znano tylko cukier trzcinowy, który nietylko był rzadkim przysmakiem, i który wtedy zwano „Kandyzbrot“, - już wyrabiano...Data dostępności:
Data publikacji: