radio
Liczba pozycji: 5
Radio w mojej głowie. Opowieści o ADHD – ebook
Aneta Korycińska
Miałam 33 lata i narodziłam się jako adehadówka. Wtedy pierwszy raz popłakałam się ze współczucia dla samej siebie i wdzięczności, że udało mi się sobą zaopiekować. Być może ADHD to dla Ciebie tylko cztery przypadkowe litery. Dla mnie to było hasło, które wywróciło moje życie do góry nogami. Bo wiesz, u osób takich jak ja – wychowywanych na grzeczne, ciche i skromne – diagnoza przychodzi późno,...Data dostępności:
Data publikacji:
Budujemy Dom Wydanie Specjalne – e-wydanie – 1/2015
Jak zbudować dom energooszczędny Vademecum Domu Energooszczędnego to numer specjalny miesięcznika Budujemy Dom. Tytułowe słowa są odmieniane ostatnio we wszystkich przypadkach. W prasie, radio, telewizji czy Internecie. W tym wydaniu w przyjazny i zrozumiały dla każdego czytelnika sposób zaprezentowano wiedzę kompletną, praktyczną bez nadmiernych uproszczeń.Data dostępności:
Data publikacji:
Чому мені раніше цього не казали? Стратегія спокійного життя в буремні часи – ebook
Джулі Сміт
Дослідження ґрунтується на багаторічному досвіді роботи авторки у сфері клінічної психології. Докторка Джулі Сміт має понад десять років досвіду роботи клінічною психологинею. Вона одна з перших використала TikTok як інструмент терапії та експрес-порадник у галузі психічного здоров’я. Наразі у докторки Сміт три мільйони підписників. Вона є психологинею BBC Radio 1 Life Hacks. Про неї писали Women’s...Data dostępności:
Data publikacji:
Bursztyn i żyto. Bałtycka podróż kulinarna – ebook
Zuza Zak
W krajach bałtyckich spotykają się dwa światy – Bałtyk łączy Europę Wschodnią ze Skandynawią, co pociąga za sobą wpływy kulinarne i wymianę kulturową GŁÓWNE ZALETY • Oryginalne przepisy oparte na doświadczeniach kulinarnych autorki i jej kontaktach osobistych • Apetyt na specjały kuchni regionalnej z niedawno spopularyzowanych miejsc turystycznych • Trzy bałtyckie stolice, Tallin (Estonia), Wilno (Litwa)...Data dostępności:
Data publikacji:
Jak smakuje rok Wiosna. Lato. Jesień. Zima – ebook
Marcin Molik
Marcin Molik nauczy czytelników, jak w prosty sposób wyczarować smaczne dania z tego, co natura ma akurat teraz do zaoferowania. Fine dining, kuchnia molekularna, casual dining, fast food - trendy kulinarne pojawiają się i znikają. Jest jednak jeden motyw, który jest zawsze aktualny, ożywia kuchnię i filozofię gotowania. Jest to sezonowość. Czy jest coś, co przywołuje chłodną wiosenną bryzę i kuszące...Data dostępności:
Data publikacji: