Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

popularnonaukowe

Liczba pozycji: 2
  • W kuchni Ogińskich – ebook
    CENA NEXTO

    W kuchni Ogińskich – ebook

    Rimvydas Lauzikas   Liutauras Ceprackas   Jarosław Dumanowski   Arvydas Pacevicius  

    Rok 2015 został ogłoszony prze narodowe komisje UNESCO Litwy, Polski oraz Białorusi Rokiem Michała Kleofasa Ogińskiego, z okazji 250. rocznicy jego narodzin. Ta książka to jedna z publikacji wydanych z okazji tego jubileuszu. Jest adresowana nie tyle do znawców historii i gastronomii, ile do szerszego kręgu odbiorców. W interesujący sposób przedstawiono w niej osobowość Michała Kleofasa Ogińskiego...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 20,75 zł 23,05 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,75 zł

    Więcej

    • EPUB
  • CENA NEXTO

    Jakość w gastronomii – ebook

    Marcin Bill  

    Jakość w gastronomii odgrywa istotną rolę. Chcemy zjeść dobrze i smacznie ale mało kto pamięta, że restauracja czy kebab muszą również wdrażać systemy zarządzania jakością, które niewiele mają wspólnego z przygotowaniem jedzenia w domu. To systematyczne, oparte na wiedzy naukowej działania, w wyniku których nasz burger jest nie tylko smaczny i bezpieczny dla naszego podniebienia ale także spełnia wszystkie...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 1,82 zł 2,02 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 1,82 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA