Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

podręcznik

Liczba pozycji: 2
  • CENA NEXTO

    Kodeks smakosza – ebook

    Raisson Horace-Napoléon  

    Wydany w 1827 roku Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horace’a Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków. Po jakim daniu obowiązkowo trzeba podać nowe widelce? Czyje towarzystwo przy stole najdotkliwiej psuje zabawę? Jak zorganizować obiad z kochanką? Czy nieobecnym należy się toast? Kodeks...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 37,80 zł 42,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Praktyczne gotowanie według Pięciu Przemian – ebook

    Anna Czelej  

    Rewolucja w gotowaniu. Możesz jeść to co zwykle i poprawić swoje zdrowie. Teraz to naprawdę możliwe – wystarczy, że zmienisz sposób przygotowania posiłków. Gotowanie wg Pięciu Przemian to bardzo prosta metoda, która uzdrowi Twoją kuchnię. Technika opracowana w starożytnych Chinach jest ściśle powiązana z chińską filozofią. Polega na osiągnięciu harmonii organizmu z otoczeniem, przez odpowiednie odżywianie...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 30,87 zł 34,30 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,87 zł

    Więcej

    • PDF

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA