osobach
Liczba pozycji: 4
365 obiadów : (historya o kilku osobach i jednej książce) – ebook
Kazimierz Laskowski
Publikacja pochodzi z bazy Polskiej Biblioteki Internetowej. Książka cyfrowa została przygotowana w najwygodniejszym formacie ePub, który umożliwia komfortowy odczyt na większości czytników e-booków na świecie wspierających standard ePub oraz w aplikacjach mobilnych na telefonach, tabletach itp. Format umożliwia intuicyjną zmianę układu tekstu, powiększania i pomniejszania rozmiaru czcionki. Ciesz...Data dostępności:
Data publikacji:
Minisłownik kulinarny polsko-grecki – ebook
Izabela Panopulos
Minisłownik kulinarny polsko — grecki został napisany z myślą o osobach, które chciałyby poznać słownictwo greckie związane z jedzeniem i kuchnią.Data dostępności:
Data publikacji:
Kuchnia polska. 1000 najlepszych przepisów – ebook
Opracowanie zbiorowe
Kuchnia polska to skarbnica smaków i aromatów. W książce zaprezentowano 1000 sprawdzonych receptur, które dobrane zostały z myślą zarówno o tradycjonalistach kuchennych, jak i osobach lubiących poeksperymentować ze smakami.Data dostępności:
Data publikacji:
365 Obiadów – ebook
Kazimierz Laskowski
365 obiadów: historia o kilku osobach i jednej książce z 1896 roku to powieść autorstwa polskiego poety i prozaika Kazimierza Laskowskiego (ur. 1851 r.). Laskowski był autorem wielu piosnek, najczęściej nawiązujących do wydarzeń bieżących. Jego utwory ukazywały się w Kurierze Warszawskim, Gazecie Radomskiej, Gazecie Kieleckiej oraz warszawskich pismach humorystycznych.Data dostępności:
Data publikacji: