o żywności
Liczba pozycji: 3
Przebudzenie do zdrowia – ebook
Anna Mazurczyk
Dzięki tej książce poznasz bliżej tajniki działania wysokowibracyjnej żywności funkcjonalnej, jaką jest sok z trawy jęczmiennej i chlorella pyrenoidosa. Nauczysz się, jak rozróżniać prawdziwie lecznicze produkty od podróbek. Odkryjesz sekrety zdrowia i długowieczności. Dowiesz się , jak oczyścić organizm i przywrócić równowagę zasadowo-kwasową. Wzmocnisz i oczyścisz umysł i ciało. Zadbasz o układ pokarmowy...Data dostępności:
Data publikacji:
Spalaj się! Jak naprawdę spalamy kalorie, tracimy na wadze i zachowujemy zdrowie – ebook
Herman Pontzer
Rewolucyjna książka, która zmieni sposób, w jaki jesz, poruszasz się i żyjesz Codziennie spalamy 2000 kalorii. Schudniemy, jeśli będziemy ćwiczyć i ograniczymy spożycie węglowodanów. Prawda? Fałsz! Uczy się nas, żeby myśleć o naszych ciałach jak o prostych silnikach: pobieramy „paliwo” z żywności i spalamy je, wykonując ćwiczenia. Wszelka niewykorzystana energia gromadzona jest jako tłuszcz....Data dostępności:
Data publikacji:
Bioksiążka. Biologia dla niewtajemniczonych – audiobook
Łukasz Sakowski
Próby zrozumienia zjawisk naturalnych towarzyszą ludzkości praktycznie od zawsze, odkąd zaczęliśmy się przyglądać światu i przyrodzie. Początkowo czynione obserwacje objaśnialiśmy interwencją sił nadprzyrodzonych, co zmieniało się z czasem, wraz z rozwojem nauki i metod naukowych. Rozumiejąc mechanizmy, na bazie których funkcjonuje życie, mogliśmy zacząć je wykorzystywać do własnych celów ― by ulepszać...Data dostępności:
Data publikacji: