o żywności
Liczba pozycji: 4
Przebudzenie do zdrowia – audiobook
Anna Mazurczyk
Dzięki audiobookowi, który czyta jego autorka Anna Mazurczyk, poznasz bliżej tajniki działania wysokowibracyjnej żywności funkcjonalnej, jaką jest sok z trawy jęczmiennej i chlorella pyrenoidosa. Nauczysz się, jak odróżniać prawdziwie lecznicze produkty od podróbek. Odkryjesz sekrety zdrowia i długowieczności. Dowiesz się, jak oczyścić organizm i przywrócić równowagę kwasowo-zasadową. Wzmocnisz i...Data dostępności:
Data publikacji:
Hipoalergiczni 2018 nr 13_02 – eprasa
Opracowanie zbiorowe
Gdy przestaniesz się szanować i aktywnie zabiegać o sprawność swojego ciała, jego wydolność powoli spada. Nie czekaj więc, aż nasz system przestanie działać, żeby uwierzyć, że należało jednak dbać o ciało nie mniej niż o nasze auto. Banał, o którym mówią wszyscy, a jednak niewiele osób rezygnuje z „drobnych przyjemności”, jak słodkie ciasteczka czy tłuściutkie przekąski. Nie doceniamy tych małych elementów...Data dostępności:
Data publikacji:
Oswoić swojego raka – audiobook
Aneta Boruta
Poruszająca autobiograficzna opowieść o zmaganiach młodej kobiety z chorobą nowotworową. Autorka dzieli się swoimi wspomnieniami i przemyśleniami, aby dać nadzieję i siłę osobom chorym. Książka ta ma być wsparciem dla tych, u których stwierdzono nowotwór, i ich rodzin, lecz może stać się także źródłem inspiracji i motywacji dla każdego. To również rodzaj poradnika, w którym autorka opisuje swoją reakcję...Data dostępności:
Data publikacji:
Zawierucha. Garść popiołu – audiobook
Ida Żmiejewska
Porywająca opowieść o sile kobiet w czasach nieustannej niepewności… Rok 1916. Druga wiosna Wielkiej Wojny. W Warszawie rządzą Niemcy. Łagodzą nieco przepisy i pozwalają na narodowe demonstracje, ale traktują miasto jak magazyn surowców i towarów. Bez litości łupią mieszkańców, którzy z każdym dniem cierpią coraz większą biedę. A nawet głód, gdyż mimo reglamentacji, nieustannie brakuje żywności. ...Data dostępności:
Data publikacji: