o żywności
Liczba pozycji: 4
Pandemia. Ku jezioru. – ebook
Jana Wagner
Wciągający thriller o przetrwaniu w czasach zarazy Zmasowany wybuch pandemii nieznanej choroby nie pozostawił ludzkości żadnej nadziei – nie ma na nią szczepionki ani skutecznych lekarstw. Społeczeństwa rozpadają się w chaosie i anarchii, odcięte od prądu i wody. W tych mrocznych czasach każdy może liczyć tylko na siebie. W konającym mieście resztka ocalałych wegetuje w strachu przed zarazą...Data dostępności:
Data publikacji:
Jak się nie odchudzać – ebook
Michael Greger
Poznaj najnowsze osiągnięcia naukowe stojące za długoterminowym sukcesem w odchudzaniu, dzięki nowej książce autora światowego bestsellera Jak nie umrzeć przedwcześnie. Co jeść, aby dłużej cieszyć się zdrowiem . Wydaje się, że każdy miesiąc przynosi modę na nową dietę, jednak wskaźniki otyłości wciąż niepokojąco rosną, a wraz z nimi liczba chorób i problemów zdrowotnych. Autor, światowej sławy ekspert...Data dostępności:
Data publikacji:
Happy detoks – ebook
Kasia Bem
Happy detoks to inspirujące i motywujące do zmiany nawyków kompendium wiedzy o zrównoważonym stylu życia i zdrowym odżywianiu. Autorka opisuje własną metamorfozę i zachęca czytelniczki do podjęcia 10-dniowego programu oczyszczającego Happy Detoks, który łączy w sobie nowoczesne podstawy żywienia z mądrością Wschodu, a jej samej pomógł odzyskać zdrowie, spokój i doskonałe samopoczucie. Książka jest...Data dostępności:
Data publikacji:
Wprowadzenie do zrównoważonego rozwoju. Podręcznik akademicki – audiobook
Adam Drosik Dorota Heidrich Magdalena Ratajczak
„Wprowadzenie do zrównoważonego rozwoju. Podręcznik akademicki” to pierwszy w Polsce podręcznik dla szkół wyższych wydany w formie audiobooka, który prezentuje perspektywę humanistyczną na zagadnienia środowiskowe. Tematy zawarte w podręczniku uwzględniają najbardziej palące kwestie, jak dostęp do wody pitnej, żywności czy problematykę zrównoważonego rozwoju z perspektywy nauki o polityce czy nauki...Data dostępności:
Data publikacji: