nina
Liczba pozycji: 4
#10 Najgłośniejsze premiery tej wiosny - Magazyn z książkami - podcast – audiobook
Maciej Januchowski Jerzy Bandel
Dziesiąty odcinek podcastu „Magazyn z książkami” będzie wyjątkowy – Maciej i Jerzy zebrali najgłośniejsze hity rynku wydawniczego tej wiosny! Tym razem pojawią się Remigiusz Mróz, Katarzyna Bonda i Małgorzata Rozenek-Majdan. Wysłuchacie też wywiadu z Niną Majewską-Brown, której nowa książka ukaże się już niebawem. Dowiecie się również, dlaczego w ostatnich tygodniach tak głośno jest o powieści Rebecki...Data dostępności:
Data publikacji:
Psychologia nadmiernego jedzenia. Przyczyny - konsekwencje - sposoby zmiany – ebook
Nina Ogińska-Bulik
Książka poświęcona jest psychologii nadmiernego jedzenia. Przedstawia rożne uwarunkowania przejadania się, które sprzyjają˛ powstawaniu nadwagi i otyłości. Koncentruje się przede wszystkim na mechanizmach psychologicznych wyjaśniających, w jaki sposób określone przekonania dotyczące własnej osoby, przeżywane emocje, stres i trudności w radzeniu sobie z nim wpływają na to, że człowiek je, pomimo, że...Data dostępności:
Data publikacji:
Skin care. Cel - piękna skóra – ebook
Laurent Pan Coralie Petermann
Macie trudności z rozpoznaniem swoich problemów skórnych? Jesteście zagubieni, jeśli chodzi o wybór odpowiednich składników aktywnych? Zastanawiacie się, czy naturalna pielęgnacja jest naprawdę skuteczna? Złuszczać czy nie złuszczać? Od czego zacząć? Dajcie się poprowadzić ekspertom w dziedzinie skin care - Laurentowi Pan i Coralie Petermann. Bez względu na to, czy jesteście początkujący, czy znacie...Data dostępności:
Data publikacji:
Wiem, co jem? Psychologia nadmiernego jedzenia i odchudzania się – ebook
Nina Ogińska-Bulik
Dlaczego nie potrafimy oprzeć się pokusie jedzenia, mimo że nie odczuwamy głodu? Jak rozpoznać, kiedy jedzenie staje się szkodliwe i w jaki sposób skutecznie je ograniczyć? Jak osiągnąć sukces w odchudzaniu? Rozwój cywilizacji, a przede wszystkim przemysłu spożywczego i przetwórczego sprawił, że mamy do czynienia z nadprodukcją żywności. Głodowanie jest zjawiskiem rzadkim. Żywność jest ogólnie dostępna,...Data dostępności:
Data publikacji: