naturalnie
Liczba pozycji: 5
Zdrowe dziecko? Naturalnie! – ebook
Katarzyna Pinkosz
Medycyna XXI wieku zgodna z naturą Łagodna, bezpieczna, sprawdzona Zdrowe dziecko? Naturalnie! TYLKO NATURALNIE! Nowatorski poradnik zdrowia dla nowoczesnych rodziców. Sześcioro najwyższej klasy ekspertów – specjalistów pediatrii, immunologii, kardiologii, rehabilitacji i ziołolecznictwa odpowiada na dociekliwe pytania dziennikarki nagradzanej wielokrotnie za książki o tematyce medycznej....Data dostępności:
Data publikacji:
Wzmacniaj odporność naturalnie – ebook
Agnieszka Leszczyńska
Odporność? Naturalnie! Kompendium wiedzy o wzmacnianiu odporności naturalnymi metodami. Masz problemy ze zdrowiem i czujesz, że brakuje ci odporności? Ogarnia cię zmęczenie i często dopada przeziębienie? Agnieszka Leszczyńska zebrała najpotrzebniejsze informacje na ten temat. I – co najważniejsze – produkty, o których pisze, są łatwo i powszechnie dostępne w Polsce. To niezbędny zbiór wiedzy,...Data dostępności:
Data publikacji:
Król Edyp – ebook
Sofokles
Król Edyp Sofoklesa (V wiek p.n.e.), jeden z największych dramatów wszech czasów, przez Arystotelesa uznany za „najpiękniejszą tragedię”, mimo dwóch i pół tysiąca lat, jakie upłynęły od jego powstania, wciąż jest utworem żywym i fascynującym, stale powracającym na scenę. Na polski przekładano go dotąd co najmniej dwanaście razy. Większość tłumaczeń powstała w wieku XIX i w pierwszej połowie...Data dostępności:
Data publikacji:
Jak naprawić swoje geny w cztery tygodnie – ebook
Ben Lynch
Myślisz, że nie da się oszukać genów, że jesteś więźniem własnego DNA? Nic bardziej mylnego! Poddaj się dokładnej autodiagnozie i rozpocznij prosty i skuteczny czterotygodniowy program naprawczy. Wykonaj łatwy autotest i dowiedz się, które z twoich genów są wadliwe Wprowadź czterotygodniowy program naprawczy i przechytrz swoje geny Ciesz się zdrowiem i wewnętrznym spokojem ...Data dostępności:
Data publikacji:
Najlepiej spożyć przed… Czyli o tym, co masz na talerzu – ebook
Nicola Temple
Mięso zjedz, ziemniaki zostaw? Niekoniecznie! Ludzie od wieków przetwarzali jedzenie, gotując, opiekając na ogniu czy poddając procesowi fermentacji. Patrząc jednak na produkty dostępne w supermarkecie, zastanawiamy się, czy obecnie nie posunęliśmy się za daleko. Współczesna nauka wypracowała wiele metod przetwórstwa żywności. Wbrew obiegowej opinii pokarmy przetworzone to nie zawsze uzależniające,...Data dostępności:
Data publikacji: