Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

kelner

Liczba pozycji: 4
  • CENA NEXTO

    Ostatni rekrut – ebook

    Thomas Blake  

    Do restauracji Roberta Trumana przychodzi Karl Dertone, który składa właścicielowi propozycję nie do odrzucenia. W nocy na moście w tajemniczych okolicznościach ginie Laurence Fuble - bliski przyjaciel senatora Graff'a. Ktoś morduje z zimną krwią dwójkę homoseksualistów w jednym ze szwajcarskich hoteli. Wkrótce na prywatnym przyjęciu ginie senator Graff. Śledztwo prowadzi inspektor Desmond Brand, a...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 24,30 zł 27,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Grzechy ojców – ebook

    Zofia Dromlewiczowa  

    Wilhelm potrafił znaleźć wiele powodów do radości: co rano świeci słońce, jego mała córeczka Mary ma gładkie policzki, które on całuje po przyjściu do domu. Wbrew obawom szybko znalazł pracę po przyjeździe do Ameryki. Mężczyzna pracował jako kelner w hotelowej restauracji. Wraz z żoną Anną wyemigrował z kraju po narodzinach Mary, by zapewnić sobie lepszą przyszłość. A teraz na świat ma przyjść Tomek,...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 8,99 zł 9,99 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 9,99 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Awaria – ebook

    Michał Komarnicki  

    Kiedy w pewną grudniową noc w Warszawie ulega awarii system energetyczny, nikt nie podejrzewa, że to początek końca tego miasta. Wkrótce jednak nie da się już ignorować panującego na ulicach chaosu, zaczyna brakować wody i jedzenia, a przedstawiciele władzy decydują się opuścić stolicę. Hubert, utalentowany student socjologii, ma natomiast tylko jedno pragnienie: ratować swoją ukochaną. Nie będzie...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 22,50 zł 25,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Niż – ebook

    Maciej Topolski  

    Niż Macieja Topolskiego to zbiór próz poetyckich zawierających elementy eseju i reportażu, a poświęconych pracy kelnerskiej. Książka została podzielona na pięć części, w których autor porusza kolejne aspekty pracy w gastronomii. Od rekrutacji przez kontakt z klientem po problematyczne relacje z kucharzami czy właścicielami restauracji. Celem książki jest ukazanie – za pomocą stylu łączącego odległe...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 25,20 zł 28,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,20 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA