international
Liczba pozycji: 3
Tajniki czekolady – ebook
Mark Tilling
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu...Data dostępności:
Data publikacji:
Cukrowe kwiaty dla początkujących – ebook
Paddi Clark
Jeśli jeszcze nigdy nie pracowałeś z lukrem plastycznym albo jeśli chcesz rozwinąć swoje umiejętności w modelowaniu kwiatów, skorzystaj z ogromnej wiedzy Paddi Clark, która pomoże ci tworzyć bardzo realistyczne kwiatowe kompozycje. Jeżeli odkryłeś właśnie nową pasję w postaci modelowania z lukru plastycznego lub szukasz satysfakcjonującego hobby, Cukrowe kwiaty dla początkujących stanowią świetny początek!...Data dostępności:
Data publikacji:
Metaboliczne IQ – ebook
Agnieszka Pająk
"Jesteś ciągle zmęczona? Narzekasz na brak energii? Łatwo się złościsz i odczuwasz niepokój? A może nie możesz pozbyć się powracających migren? Jeśli na choć jedno pytanie odpowiedziałaś tak, przyczyna może tkwić w niewłaściwym odżywianiu. Każdy z nas ma genetycznie zaprogramowaną skłonność do tolerancji niektórych grup jedzenia. Stąd biorą się trzy podstawowe typy metabolizmu: węglowodanowy, mieszany...Data dostępności:
Data publikacji: