gotowanie
Liczba pozycji: 3
365 obiadów – ebook
Lucyna Ćwierczakiewiczowa
Poradnik kulinarny autorstwa Lucyny Ćwierczakiewiczowej, królowej kucharek polskich. Prawdziwa gratka dla wszystkich, dla których gotowanie stało się pasją. „365 obiadów” to najsłynniejsza polska książka kucharska. Przeznaczona jest zarówno dla wprawnych kucharzy, jak i tych, którzy w kuchni stawiają pierwsze kroki. Zawiera przepisy, z których skorzystają nie tylko miłośnicy tradycyjnej kuchni,...Data dostępności:
Data publikacji:
Smakoterapia – ebook
Iwona Zasuwa
Iwona Zasuwa – z zawodu muzyk i pedagog (emisja głosu, sztuka dla dzieci). Na co dzień jedna z najbardziej cenionych na polskim rynku muzycznym wokalistek sesyjnych i chórzystek. Od 20 lat bierze udział w niemal wszystkich projektach muzycznych Kayah. Jej równorzędną pasją jest gotowanie, któremu przyświeca motto oparte o założenia medycyny profilaktycznej (hipokratejskiej) – jak żyć (czyli: co jeść),...Data dostępności:
Data publikacji:
Na arenie biznesu. Z życia coacha i szkoleniowca – ebook
Łada Drozda
"BIZNES / COACHING Czy szkoleniowcy są potrzebni? To pytanie autorka wiele razy słyszała od koleżanek i kolegów w pracy. Sama też zadawała je sobie wielokrotnie a odpowiedzi były bardzo różne. W niezwykle, jak na literaturę tego typu, bezpośredni sposób, Łada Drozda pisze o pracy szkoleniowca i coacha w polskich warunkach. Szczodrze dzieli się przykładami ze swojej pracy. To nie jest podręcznik...Data dostępności:
Data publikacji: