czując
Liczba pozycji: 4
Poznaj sekret mojej sylwetki - 30 autorskich przepisów – ebook
Ilona Ciciała
Zastanawiasz się jak schudnąć w przyjemny sposób? Chciałabyś utrzymać szczupłą sylwetkę, ale nie wiesz jak to zrobić? Chciałabyś jeść słodkości na diecie? Ebook to zbiór pysznych, dietetycznych dań dzięki którym z łatwością osiągniesz szczupłą sylwetkę! Pożegnaj zbędne kilogramy, bez katowania się na diecie! Skończ z nudą na talerzu! W ebooku “Moja dieta” znajdziesz aż 30 różnorodnych...Data dostępności:
Data publikacji:
Kobiety, które czują za bardzo – ebook
Katarzyna Kucewicz
Wyjątkowa wrażliwość. Dar czy przekleństwo? Czujesz się przytłoczona własnymi emocjami? Bardzo łatwo cię zranić? Fatalnie radzisz sobie w tłumie ludzi? Masz wrażenie, że nie pasujesz do współczesnej rzeczywistości? Nadmiernie przejmujesz się krytyką i zdaniem innych? Czasami chciałabyś po prostu schować się przed całym światem? Jeśli odpowiedziałaś na choćby jedno z powyższych pytań twierdząco,...Data dostępności:
Data publikacji:
Przedhitlerowskie korzenie nazizmu, czyli dusza niemiecka w świetle filozofii i religioznawstwa – ebook
Bogumił Grott Olgierd Grott
..ewolucja zachodząca w Niemczech burzyła wartości podstawowe. Dlatego też w latach międzywojennych pojawiło się przekonanie, iż kraj ten wychodzi z Europy. Obok tendencji do zreformowania chrześcijaństwa zgodnie z potrzebami nacjonalizmu niemieckiego, tj. przystosowania go do wyidealizowanego germańskiego ducha, w początku XX wieku pojawiają się ruchy o charakterze neopogańskim, głoszące potrzebę...Data dostępności:
Data publikacji:
Otwórz się na zmianę – ebook
Neo Moreton
LUDZKOŚĆ ZNALAZŁA SIE NA ROZDROŻU. Aby osiągnąć pewną miarę spokoju lub szczęścia, próbowaliśmy skrajności, ale to nie działało. Władza, pieniądze, większe domy, szybsze samochody, ładniejsze ubrania, lepsze wakacje – to wszystko może nam dać krótką frajdę, ale nie prawdziwe, stałe i długotrwałe spełnienie. Popadamy więc w drugą skrajność: medytację, ograniczenie potrzeb, prostotę, pracę w skupieniu...Data dostępności:
Data publikacji: