białka
Liczba pozycji: 7
Kuchnia diabetyka. Śniadania, obiady, kolacje i desery na każdą porę roku – ebook
praca zbiorowa
Okazało się, że osoby chorujące na cukrzycę typu II potrzebują czegoś EXTRA. Tym czymś są zarówno dokładne wyliczenia kaloryczności posiłków, jak również tabele z danymi dotyczącymi zawartości cukru, białka, tłuszczy, węglowodanów. Takich rzeczy, pokazujących również indeks glikemiczny posiłku, brakuje na rynku. Dlatego, przygotowaliśmy dla Ciebie aż 200 stron przepisów wraz z tabelami ich wartości...Data dostępności:
Data publikacji:
Kuchnia alergików – ebook
Barbara Jakimowicz-Klein
Po zjedzeniu kanapki z pomidorem na Twojej skórze pojawiła się swędząca wysypka? Cierpisz na zgagę i niestrawność po spożyciu jakiejkolwiek potrawy z ryby? Zastanawiasz się, dlaczego ciągle masz zatkany nos i łzawiące oczy? A Twoje dziecko ma mocno zaczerwienione policzki? To mogą być objawy alergii - jednej z najczęściej występujących chorób w XXI wieku! Alergia pokarmowa, czyli niewłaściwa reakcja...Data dostępności:
Data publikacji:
Mickey 7 – ebook
Edward Ashton
Umieranie to żadna frajda... ale pozwala zarobić na życie. Mickey7 jest wymienialnym: narażonym na wielokrotną śmierć pracownikiem ekspedycji mającej na celu skolonizować planetę Niflheim. Gdy tylko zadanie okazuje się zbyt niebezpieczne dla zwykłych ludzi czy nawet maszyn, otrzymuje je Mickey. Po śmierci danej wersji ciała wytwarza się nowe z wszczepioną tą samą kopią mózgu. Po sześciu zgonach...Data dostępności:
Data publikacji:
Świadome odżywianie – ebook
Agatha Thrash Calvin Thrash
" Świadome odżywianie jest najbardziej inspirującą z dotychczasowych publikacji na temat wegetarianizmu, które ukazały się w ciągu ostatnich lat - pisał Los Angeles Times, gdy po raz pierwszy książka ta ukazała się w USA. Gotowanie i jedzenie to wielka sztuka, a ich efekty - zarówno pozytywne, jak i negatywne - mogą mieć decydujący wpływ na jakość naszego życia. Książka porusza szerokie spektrum...Data dostępności:
Data publikacji:
Kolagen! – ebook
Agnieszka Leciejewska Piotr Janczarek
Słowo od Doktora Kolagen to białko będące budulcem, który tworzy nasz organizm. Jest niemal wszędzie, organizm sam go wytwarza. Z wiekiem jednak produkuje go coraz mniej. Jeśli kolagenu jest zbyt mało, skóra przestaje być jędrna i elastyczna, pojawiają się zmarszczki, cellulit, blizny źle się goją, coraz gorzej działają stawy, boli kręgosłup - długo jeszcze można by wymieniać dolegliwości spowodowane...Data dostępności:
Data publikacji:
Odchudzanie z elementami fizjologii i biochemii – ebook
Aleksander Nowak
W tej publikacji chcę przedstawić czytelnikowi kilka sposobów na to, aby żyć lepiej i dłużej. Naprawdę nie wymaga to ani wielkich kosztów ani super wysiłku. Wystarczy niewiele zaangażowania, aby utrzymać się w formie. Staram się przybliżyć te metody i wytłumaczyć jak działają one na organizm z punktu widzenia fizjologii i biochemii. Tak, aby w przystępny dla czytelnika sposób przedstawić, co możemy...Data dostępności:
Data publikacji:
Piekielnie twarda sztuka. Ćwiczenia i dieta dla zuchwałych – ebook
Christmas Abbott Maggie Greenwood-Robinson
" MIĘDZYNARODOWY BESTSELLER! Przełomowe odżywianie i trening na: piękne ciało, zgrabne pośladki i szczupłe nogi! Rewolucja! Koniec z obsesją na punkcie płaskiego brzucha. Twardzielki mają jędrny i kształtny tyłek! "Pewnego dnia poznałam żołnierza Marines, a on pokazał mi nagranie, na którym jakieś dziewczyny podciągały się na drążku, robiły przysiady i zarzucały sobie sztangi na barki. Były wspaniale...Data dostępności:
Data publikacji: